ROHS MSD zonne-straatlantaarn lithiumbatterij 10.8V 30AH lithium-ionbatterij

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam JHOTA
Certificering CE
Modelnummer SILB03
Min. bestelaantal 5
Prijs Negotiable
Verpakking Details Karton
Levertijd 20-30 dagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 10000pcs per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Merknaam JHOTA Nominale spanning 10.8V / 11.1V
Norminalcapaciteit 30Ah Type batterij Lithium-ionen
Levenscyclus 800 Keer Waterdicht Niveau IP65
Hoog licht

MSD zonne-straatlantaarn lithiumbatterij

,

ROHS zonne-straatlantaarn lithiumbatterij

,

10.8V 30AH lithium-ionbatterij

Laat een bericht achter
Productomschrijving

JHOTA Aanpassen 10.8V 11.1V 30AH Lithium-ion Solar geïntegreerde lichtbatterij 65°C bescherming
 
Ervaar ononderbroken verlichting met onze Solar Street Light Lithium Battery.en uitzonderlijke veiligheidGeniet van duurzame en betrouwbare stroom voor uw straatverlichting.
 

Specificatie:

Nominale spanning 10.8V / 11.1V
Overlaadspanning 12.6V
Normale capaciteit 30AH
Type batterij 18650 2500 mAh
Levenscyclus 3000 keer
Grootte Kan aangepast worden
Gewicht 1.8kg
Continu stroom 15A
Temperatuurbescherming 65°C
Laadtemperatuur -20-45°C
Ontladingstemperatuur -20-65°C
Bergingstemperatuur / 1 maand 0-40°C
Bergingstemperatuur / 6 maanden 0-30°C
Bergingstemperatuur / 1 jaar 0-30°C

ROHS MSD zonne-straatlantaarn lithiumbatterij 10.8V 30AH lithium-ionbatterij 0

OEM / ODM Service op maat:

ROHS MSD zonne-straatlantaarn lithiumbatterij 10.8V 30AH lithium-ionbatterij 1

Toepassingen van lithiumbatterijen voor zonne-energie voor straatlichten:

JHOTA's lithiumbatterijpakket voor zonneverlichting op straat is uitstekend in verschillende toepassingen.Ongeacht of in stedelijke plaatsen, woonwijken, of commerciële wijken, garandeert ons lithiumbatterypack levendige en duurzame verlichting, die de veiligheid en zichtbaarheid gedurende de hele avond verbetert.Upgrade naar onze geavanceerde oplossing en praktische ervaring het verschil in de prestaties van zonne-straatverlichting.

ROHS MSD zonne-straatlantaarn lithiumbatterij 10.8V 30AH lithium-ionbatterij 2
Voordelen van lithiumbatterijen voor zonne-energie:
ROHS MSD zonne-straatlantaarn lithiumbatterij 10.8V 30AH lithium-ionbatterij 3

Lithiumbatterijpakketten voor zonneverlichting hebben een aantal voordelen die ze tot een perfecte keuze maken voor het aansturen van buitenverlichtingsoplossingen.Hieronder zijn enkele van de cruciale voordelen van het werken met lithiumbatterijpakketten voor zonneverlichting:

 

Hoge energiedichtheid: Lithiumbatterijen hebben een grotere vermogendichtheid in vergelijking met andere batterijchemie, zoals loodzuur of nikkel-cadmium.Dit geeft aan dat ze extra stroom kunnen opslaan in een kleiner en lichter pakket, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor gebruik in zonneverlichtingsinstallaties waar de ruimte beperkt is.

 

Lange levensduur: Lithiumbatterijen hebben een langere levensduur in vergelijking met andere batterijen, wat betekent dat ze veel vaker kunnen worden opgeladen en ontladen voordat ze moeten worden vervangen.Dit maakt ze een kosteneffectieve keuze voor zonneverlichting die betrouwbare, langetermijnprestaties.

 

Snel opladen: Lithiumbatterijen kunnen veel sneller worden opgeladen dan andere batterijsoorten.Dit is vooral handig voor zonne-afvallampen die de hele dag snel moeten worden opgeladen om's avonds betrouwbare verlichting te leveren..

 

Lage zelfontladingsprijs: Lithiumbatterijen hebben een lage zelfontladingssnelheid, wat betekent dat ze hun lading langer kunnen houden zonder dat ze opnieuw moeten worden opgeladen.Dat is vooral nuttig voor zonne-straatverlichting die misschien niet elke dag direct zonlicht krijgt..

Milieuvriendelijk: Lithiumbatterijen zijn veel milieuvriendelijker dan andere batterijen, omdat ze meestal geen giftige zware metalen zoals lood of cadmium bevatten.Ze kunnen ook extra energiezuinig zijn en aan het einde van hun levensduur kunnen worden gerecycled..

 

Betrouwbare functionaliteit: Lithiumbatterijen staan bekend om hun betrouwbare prestaties, zelfs bij extreme temperaturen en harde weersomstandigheden.Dit maakt ze het beste geschikt voor gebruik in zonnelampen die het hele jaar door consistent en betrouwbaar willen werken..

 

Kortom, lithiumbatterijen bieden een verscheidenheid aan positieve aspecten meer dan andere batterijchemieën, waardoor ze een perfecte optie zijn voor het aansturen van zonne-licht.Hun hogere energiedichtheid, langere levensduur, snel opladen, lage zelfontlading, milieuvriendelijk karakter,en betrouwbare efficiëntie maken ze een kosteneffectieve en duurzame optie voor buitenverlichtingsopties.