Internationale die de handelsafdeling van JHOTA in Maart 2019 wordt geopend

September 15, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Internationale die de handelsafdeling van JHOTA in Maart 2019 wordt geopend

Na bijna de planning van een half jaar, werd het buitenlandse handelsvenster van onze commerciële afdeling officieel geopend. Wordt het Alibaba internationale platform gebruikt door het bedrijf. De belangrijkste productstructuur is: elektrisch gereedschapbatterij (de batterij van Mutian 18V, de batterij van Bosch 14V, Dewei-hulpmiddelbatterij, de batterij van het kalenderelektrische gereedschap, mwatch hulpmiddelbatterij en andere internationale merken), elektrisch voertuigbatterij (elektrische fietsbatterij, unicycle batterij, elektrische autopedbatterij, elektrische batterij met drie wielen, het stuk speelgoed van kinderen de Pool van de autobatterij, enz.), UPS-energieaccu (de batterij van de machinepost, submachine batterij, de batterij van het hygiënevoertuig, de accu van de huisenergie) en mobiele voeding. Het algemene plaatsen van het product is in de midden en high-end markt. Het hoogste die eind is de configuratie van reekscel (Sanyo, Panasonic, Sony), door Koreaanse reeksbatterijen (LG en Samsung) wordt gevolgd en de meeste configuratie van de eindcel in China. De energiebeheermodules worden ingevoerd uit Japan!

Naast de bovengenoemde bedrijfssegmenten, zijn er ook onze traditionele bedrijfssegmenten, namelijk, medische apparatuurpool, handbediende eindbatterij en verlichtingsbatterij. De batterij van medische apparatuur omvat diverse monitorbatterijen, elektrocardiograafbatterijen, hoofdzakelijk de batterijen van de infusiepomp en licht genezend machinebatterijen. De slimme batterij van handbediende terminal omvat hoofdzakelijk: slimme POS batterij, micro- printerbatterij, scannerbatterij en gegevensverzamelaarbatterij. De verlichtingsbatterijen omvatten sterke flitslichtbatterijen, explosiebestendige flitslichtbatterijen, draagbare lampbatterijen, hoofdzakelijk LEIDENE verlichtingsbatterijen, de batterijen van de stadiumlamp, enz.
Ik hoop dat alle collega's van het bedrijf zullen blijven hard werken om ons internationaal bedrijfsmarktbegin in 2014 te maken. Tegelijkertijd, hoop ik dat onze klanten meer aandacht aan ons zullen besteden en ons sommige waardevolle suggesties zullen geven!