POS slim batterijontwerp

September 15, 2022
Laatste bedrijfscasus over POS slim batterijontwerp

Ontwerpeisen ten aanzien van intelligente batterij van POS machine: volgens de behoeften en de specificaties van klanten, wordt het intelligente die batterijpak van POS machine met de hostmachine wordt aangepast ontworpen. De de intelligente elektriciteitsmeter, de lithiumbatterij en prestaties van de veiligheidsbescherming met communicatie protocol zijn geïntegreerd in de oplossing, die de uitwisseling tussen het intelligente pak van de lithiumbatterij en de hostmachine van POS machine kan bereiken, en definitief de redelijke, efficiënte en veilige regeling van het batterijbeheer realiseren. In het ontwerpproces van de gehele regeling, is de meest perfecte integratie met de gastheer de richting, de veiligheid van batterij, zijn het batterijpak en het gehele systeem het gebouw, en de eerste overweging moet de overeenkomstige certificatieverordeningen van ontwerpverordeningen ontmoeten en. Tegelijkertijd om de veiligheid en de betrouwbaarheid van lithiumbatterij te verzekeren, zou multi-layer bescherming binnen het batterijpak moeten worden genomen om lithiumbatterij het moeten te verhinderen beschadigde, over lossing of kortsluiting overbelasten.
Ontwerpregeling van POS intelligente batterij:
1) Beschermingsraad (PCM): het is hoofdzakelijk de beschermingskring voor het navulbare intelligente batterijpak dat wordt ontworpen. wegens de chemische kenmerken van de lithiumbatterij zelf, moet het intelligente machtsberekening, overbelasting, overdischarge, kortsluiting, te sterke intensiteit en over de functies van de temperatuurbescherming verstrekken. Om het risico van verbranding, explosie, enz. te vermijden.

2) Bescherming IC: de belangrijkste spaander van de beschermingsfunctie van de ontwerpregeling, die de overbelasting, overdischarge, te sterke intensiteit, kortsluiting en andere functies van de elektrische op elk ogenblik online kern kan controleren. Maak het kernwerk in een veilige, stabiele en efficiënte waaier.

3) Over huidige beschermingsspaander (PTC): hoofdzakelijk ontworpen voor de secundaire beschermingsfunctie. PTC de herstelbare zekering heeft de functie van te sterke intensiteitbescherming en automatische terugwinning. PTC in batterijproducten kan lossing op hoge temperatuur en onveilige hoge stroom verhinderen.

4) Ionencel cel/103450 van Li van Li 103450 de ionen (Sanyo).

5) MOSFET: MOSFET, die een omschakelingsrol in de beschermingskring speelt. Het zal nooit het voltage op beide einden van de lading, verhogen of verminderen om de voltagestabiliteit te verzekeren.

6) Het energiebeheer en de controle breken (BQ26500) af: a volledig - functionele machtsdetector, die een analoge-digitaal convertor (ADC) voor het meten van voltage en temperatuur en een analoge-digitaal convertor voor het meten van stroom en lasten het ontdekken heeft. De elektriciteitsmeter heeft een microprocessor, die van het uitvoeren van de elektriciteitsmeter de oorzaak is, en kan de resterende staat van capaciteit en andere informatie verstrekken. Het BQ26500-product verstrekt ook de uitvoeringstijd aan leeg. De gastheer kan deze informatie van de elektriciteitsmeter op elk ogenblik vragen en de gebruiker informeren over de batterijinformatie. Het gebruik van elektriciteitsmeter is zeer geschikt. Laat op elk ogenblik macht van de gebruikers de hoofdbatterij.

7) Het pakket van het batterijpak: rubbershell.