POS έξυπνο σχέδιο μπαταριών

September 15, 2022
τελευταία εταιρεία περί POS έξυπνο σχέδιο μπαταριών

Απαιτήσεις σχεδίου για την ευφυή μπαταρία POS της μηχανής: σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των πελατών, το ευφυές πακέτο μπαταριών POS της μηχανής που αντιστοιχείται τη μηχανή οικοδεσποτών σχεδιάζεται. Ο ευφυείς μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας, η μπαταρία λίθιου και η απόδοση προστασίας ασφάλειας με το πρωτόκολλο επικοινωνίας είναι ενσωματωμένοι στη λύση, που μπορεί να επιτύχει τις πληροφορίες μοιραμένος μεταξύ του ευφυούς πακέτου μπαταριών λίθιου και της μηχανής οικοδεσποτών POS της μηχανής, και να πραγματοποιήσει τελικά το λογικό, αποδοτικό και ασφαλές διοικητικό σχέδιο μπαταριών. Στη διαδικασία σχεδίου ολόκληρου του σχεδίου, η τελειότερη ολοκλήρωση με τον οικοδεσπότη είναι η κατεύθυνση, η ασφάλεια της μπαταρίας, το πακέτο μπαταριών και ολόκληρο το σύστημα είναι η προϋπόθεση, και η πρώτη εκτίμηση είναι να συναντηθούν οι αντίστοιχοι κανονισμοί κανονισμών και πιστοποίησης σχεδίου. Συγχρόνως, προκειμένου να εξασφαλιστούν η ασφάλεια και η αξιοπιστία της μπαταρίας λίθιου, η πολυστρωματική προστασία πρέπει να ληφθεί μέσα στο πακέτο μπαταριών για να αποτρέψει την μπαταρία λίθιου από να πρόκειται χαλασμένος να υπερφορτώσει, πέρα από την απαλλαγή ή το βραχυκύκλωμα.
Σχέδιο σχεδίου POS της ευφυούς μπαταρίας:
1) Πίνακας προστασίας (PCM): είναι κυρίως το κύκλωμα προστασίας που σχεδιάζεται για το επανακαταλογηστέο ευφυές πακέτο μπαταριών. Λόγω των χημικών χαρακτηριστικών η ίδια της μπαταρίας λίθιου, πρέπει να παρέχει τον ευφυείς υπολογισμό δύναμης, την υπερτίμηση, overdischarge, το βραχυκύκλωμα, overcurrent και πέρα από τις λειτουργίες προστασίας θερμοκρασίας. Για να αποφύγει τον κίνδυνο της καύσης, έκρηξης, κ.λπ.

2) Ολοκληρωμένο κύκλωμα προστασίας: το κύριο τσιπ λειτουργίας προστασίας του σχεδίου σχεδίου, που μπορεί να ελέγξει την υπερτίμηση, overdischarge, overcurrent, το βραχυκύκλωμα και άλλες λειτουργίες του ηλεκτρικού πυρήνα σε απευθείας σύνδεση ανά πάσα στιγμή. Κάνετε την εργασία πυρήνων σε μια ασφαλή, σταθερή και αποδοτική σειρά.

3) Πέρα από το τρέχον τσιπ προστασίας (PTC): κυρίως σχεδιασμένος για τη δευτεροβάθμια λειτουργία προστασίας. PTC η restorable θρυαλλίδα έχει τη λειτουργία over-current της προστασίας και της αυτόματης αποκατάστασης. PTC στα προϊόντα μπαταριών μπορεί να αποτρέψει την υψηλής θερμοκρασίας απαλλαγή και επισφαλή υψηλής τάσης.

4) Ιονικό κύτταρο κύτταρο/103450 λι λι 103450 ιονικό (Sanyo).

5) MOSFET: MOSFET, το οποίο διαδραματίζει έναν ρόλο μετατροπής στο κύκλωμα προστασίας. Δεν θα αυξήσει ποτέ ή θα μειώσει την τάση και στις δύο άκρες του φορτίου, ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερότητα τάσης.

6) Η διαχείριση και ο έλεγχος δύναμης πελεκούν (BQ26500): α πλήρως - λειτουργικός ανιχνευτής δύναμης, ο οποίος έχει έναν αναλογικό σε ψηφιακό μετατροπέα (ΠΑΧ) για τη μέτρηση της τάσης και της θερμοκρασίας και έναν αναλογικό σε ψηφιακό μετατροπέα για τη μέτρηση της αντίληψης ρευμάτων και δαπανών. Ο μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας έχει έναν μικροεπεξεργαστή, που είναι αρμόδιος για την εκτέλεση του μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, και μπορεί να παρέχει την υπόλοιπη κατάσταση της ικανότητας και άλλων πληροφοριών. Το προϊόν BQ26500 παρέχει επίσης το χρόνο εκτέλεσης σε κενό. Ο οικοδεσπότης μπορεί να ρωτήσει αυτές τις πληροφορίες από το μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας ανά πάσα στιγμή και να ενημερώσει το χρήστη για τις πληροφορίες μπαταριών. Η χρήση του μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας είναι πολύ κατάλληλη. Αφήστε την κύρια ισχύ της μπαταρίας χρηστών ανά πάσα στιγμή.

7) Συσκευασία πακέτων μπαταριών: λαστιχένιο κοχύλι.