JHOTA verklaart zonnestraatlantaarnbatterij voor u

September 15, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over JHOTA verklaart zonnestraatlantaarnbatterij voor u

Wanneer het over zonnestraatlantaarns komt, geloof ik u allen met hen vertrouwd bent. De zonnestraatlantaarns spelen een zeer belangrijke rol in stedelijke verlichting, straatverlichting, communautaire verlichting, fabrieksverlichting, toneelvlekverlichting en andere openbare ruimteverlichting. De zonnestraatlantaarn gebruikt natuurlijk zonlicht als nieuwe energie voor verlichting, die de voordelen van energie - besparing, milieubescherming, eenvoudige installatie heeft, mooi en grootmoedig, en in alle gangen van het leven wijd gebruikt.
De zonnestraatlantaarnbatterij is de toepassing van de batterij in de zonnestraatlantaarn. De zonnestraatlantaarnbatterij wordt gebruikt die de stroom op te slaan door de zonnecelmodule wordt geproduceerd, wanneer het licht ontoereikend is of de nachtverlichting een andere nieuwe energiestraatlantaarn is.
De zonne momenteel gebruikte straatlantaarnbatterijen zijn:
Verzegelde lead-acid batterij, gewone lead-acid batterij, gelbatterij, de batterij van het lithiumijzer en alkalische nikkel-cadmium batterij, enz., met een voltage van 12V of 24V.
Maar het meest meestal gebruikt is verzegelde lead-acid batterijen en gelbatterijen, die wijd wegens hun onderhouds vrije en hoge milieubescherming worden gebruikt.
Voor de zonnestraatlantaarnbatterij, zou het genoeg van de cycluslast en lossing tijden, laag zelflossingstarief, lange levensduur, sterke diepe lossingscapaciteit, hoge het laden efficiency, minder onderhoud of geen onderhoud moeten hebben.
Co. van de Shenzhenjhota Technologie, Ltd is een professionele fabrikant die het onderzoek en de ontwikkeling, productie en aanpassing van de gebeëindigde oplossingen van de lithiumbatterij kan onafhankelijk voltooien. De producten behandelen de batterij van medische apparatuur, elektrisch gereedschapbatterij, mobiele verlichtingsbatterij, elektrische fietsbatterij en het testen materiaalbatterij, UPS-hoofdzakelijk energieaccu, reserveaccu, enz.