JHOTA εξηγεί την ηλιακή μπαταρία λαμπτήρων οδών για σας

September 15, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για JHOTA εξηγεί την ηλιακή μπαταρία λαμπτήρων οδών για σας

Όταν τους ηλιακούς φωτεινούς σηματοδότες, πιστεύω ότι εξοικειώνεστε όλοι με τους. Οι ηλιακοί φωτεινοί σηματοδότες διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον αστικό φωτισμό, το φωτισμό οδών, τον κοινοτικό φωτισμό, το φωτισμό εργοστασίων, το φυσικό φωτισμό σημείων και άλλο φωτισμό δημόσιων χώρων. Ο ηλιακός λαμπτήρας οδών χρησιμοποιεί το φυσικό φως του ήλιου ως νέα ενέργεια για το φωτισμό, που έχει τα πλεονεκτήματα της ενέργειας - αποταμίευση, προστασία του περιβάλλοντος, απλή εγκατάσταση, όμορφος και γενναιόδωρος, και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Η ηλιακή μπαταρία λαμπτήρων οδών είναι η εφαρμογή της μπαταρίας στον ηλιακό λαμπτήρα οδών. Η ηλιακή μπαταρία λαμπτήρων οδών χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από την ενότητα ηλιακών κυττάρων, όταν το φως είναι ανεπαρκές ή ο φωτισμός νύχτας είναι ένας άλλος νέος λαμπτήρας ενεργειακών οδών.
Οι ηλιακές μπαταρίες λαμπτήρων οδών χρησιμοποιούμενες αυτήν την περίοδο είναι:
Σφραγισμένη lead-acid μπαταρία, συνηθισμένη lead-acid μπαταρία, μπαταρία πηκτωμάτων, μπαταρία σιδήρου λίθιου και αλκαλική νικελίου-καδμίου μπαταρία, κ.λπ., με μια τάση 12V ή 24V.
Αλλά ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη είναι σφραγισμένες lead-acid μπαταρίες και μπαταρίες πηκτωμάτων, οι οποίες χρησιμοποιούνται ευρέως λόγω της ελεύθερης και υψηλής προστασίας του περιβάλλοντος συντήρησής τους.
Για την ηλιακή μπαταρία λαμπτήρων οδών, δεν πρέπει να έχει αρκετό χρόνο δαπανών και απαλλαγής κύκλων, το χαμηλό μόνο ποσοστό απαλλαγής, τη μακριά ζωή υπηρεσιών, την ισχυρή βαθιά δυνατότητα απαλλαγής, την υψηλή αποδοτικότητα φόρτισης, τη λιγότερη συντήρηση ή καμία συντήρηση.
Η Co. τεχνολογίας Shenzhen JHOTA, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που μπορεί ανεξάρτητα να ολοκληρώσει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και την προσαρμογή των τελειωμένων λύσεων μπαταριών λίθιου. Τα προϊόντα καλύπτουν κυρίως την μπαταρία του ιατρικού εξοπλισμού, την ηλεκτρική μπαταρία εργαλείων, την κινητή μπαταρία φωτισμού, την ηλεκτρική μπαταρία ποδηλάτων και μπαταρία εξοπλισμού δοκιμής, την μπαταρία ενεργειακής αποθήκευσης UPS, την εφεδρική μπαταρία, κ.λπ.