Πώς να βελτιώσει την ηλεκτρική παραγωγή της ηλιακής μπαταρίας λαμπτήρων οδών

September 15, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την ηλεκτρική παραγωγή της ηλιακής μπαταρίας λαμπτήρων οδών

Αυτή τη στιγμή, οι ηλιακοί λαμπτήρες οδών έχουν διαδοθεί στη ζωή μας. Οι ηλιακοί λαμπτήρες οδών μπορούν να δουν παντού. Οι ηλιακοί λαμπτήρες οδών εγκαθίστανται στα πάρκα, τους δρόμους, τα εργοστάσια, τις κοινότητες, τα φυσικά σημεία, κ.λπ. ακόμη και στις περισσότερες αγροτικές περιοχές. Πιστεύουμε ότι έχουμε καταλάβει τα πολλά πλεονεκτήματά της.

Ο ηλιακός λαμπτήρας οδών είναι ένας πλήρως αυτόματος ενσωματωμένος τρόπος εργασίας, ο οποίος δεν χρειάζεται το χειρωνακτικό έλεγχο, και η πηγή ισχύος εξαρτάται από την ηλιακή επιτροπή μπαταριών λαμπτήρων οδών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι ηλιακές επιτροπές λαμπτήρων οδών απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία στην επιφάνεια, μετατρέπουν την ελαφριά ενέργεια στην ηλεκτρική ενέργεια και την αποθηκεύουν στην μπαταρία, η οποία απαιτεί υψηλής θερμοκρασίας και τον καιρό. Επομένως, όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, η αποδοτικότητα εργασίας θα μειωθεί επίσης. Πώς να βελτιώσει την ηλεκτρική παραγωγή της μπαταρίας ο πίνακας στη χαμηλή θερμοκρασία έχει κυρίως τις ακόλουθες τρεις μεθόδους.

Κρατήστε την επιφάνεια του πίνακα μπαταριών καθαρού
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την ηλεκτρική παραγωγή της ηλιακής μπαταρίας λαμπτήρων οδών  0

Εάν υπάρχει κάλυψη χιονιού στην επιφάνεια της ηλιακής επιτροπής μπαταριών λαμπτήρων οδών, το χιόνι πρέπει να είναι καθαρισμένο έγκαιρο, επειδή όταν καλύπτει το χιόνι την ηλιακή επιτροπή μπαταριών λαμπτήρων οδών, η ηλιακή επιτροπή μπαταριών λαμπτήρων οδών δεν μπορεί να απορροφήσει ομαλά την ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς την υποστήριξη της ελαφριάς ενέργειας, η ηλιακή επιτροπή μπαταριών λαμπτήρων οδών δεν μπορεί να εργαστεί. Αφότου πέφτει το χιόνι, η ηλιακή μπαταρία λαμπτήρων οδών μπορεί να παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια στη χαμηλή θερμοκρασία.

Μεγάλη εγκατάσταση γωνίας

Η μεγάλη εγκατάσταση γωνίας της ηλιακής επιτροπής μπαταριών λαμπτήρων οδών μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει τη γρήγορη συσσώρευση του χιονιού, να μειώσει την ταχύτητα και το πάχος της συσσώρευσης χιονιού, και να αποφύγει το συχνό χειρωνακτικό καθαρισμό. Φυσικά, η αποκαλούμενη μεγάλη εγκατάσταση γωνίας είναι μόνο μια μέτρια αύξηση της γωνίας εγκαταστάσεων της ηλιακής μπαταρίας λαμπτήρων οδών με την προϋπόθεση ότι δεν έχει επιπτώσεις στη ηλιακή ενέργεια που λαμβάνει το φως του ήλιου.

Δώστε προσοχή στην απόσταση εγκαταστάσεων

Κατά την εγκατάσταση του ηλιακού πίνακα μπαταριών λαμπτήρων οδών, προσπαθήστε να κρατήσετε τον πίνακα μπαταριών μακριά μακρυά από τα σπίτια με τις μαρκίζες ή τα κτήρια με το καταφύγιο, για να αποφύγει το χιόνι στην κορυφή των περιβαλλόντων κτηρίων που αφορούν τον πίνακα μπαταριών, και το κατώτατο σημείο του ηλιακού πίνακα μπαταριών λαμπτήρων οδών συσσωρεύει αργά, ώστε να εμποδιστεί η μεγαλύτερη μέρος της επιφάνειας πινάκων μπαταριών και να επηρεαστεί η ελαφριά ενεργειακή υποδοχή του πίνακα μπαταριών.