Hoe te om de machtsgeneratie van zonnestraatlantaarnbatterij te verbeteren

September 15, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de machtsgeneratie van zonnestraatlantaarnbatterij te verbeteren

Momenteel, zijn de zonnestraatlantaarns gepopulariseerd in ons leven. De zonnestraatlantaarns kunnen overal worden gezien. De zonnestraatlantaarns zijn geïnstalleerd in parken, wegen, fabrieken, gemeenschappen, toneelvlekken, enz. zelfs op de meeste plattelandsgebieden. Wij geloven dat wij zijn vele voordelen hebben begrepen.

De zonnestraatlantaarn is een volledig automatische geïntegreerde het werk wijze, die geen handcontrole vergt, en de krachtbron hangt van het zonnepaneel van de straatlantaarnbatterij af. In de loop van de dag, absorberen de zonnestraatlantaarnpanelen de zonnestraling op de oppervlakte, zetten de lichte energie in elektrische energie om en slaan het in de batterij op, die op hoge temperatuur en weer vereist. Daarom wanneer de temperatuur laag is, zal de het werk efficiency ook verminderd worden. Hoe te om de machtsgeneratie van de batterij te verbeteren heeft de raad bij lage temperatuur hoofdzakelijk de volgende drie methodes.

Houd de oppervlakte van de schone batterijraad
laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de machtsgeneratie van zonnestraatlantaarnbatterij te verbeteren  0

Als er sneeuwdekking op de oppervlakte van het zonnepaneel van de straatlantaarnbatterij is, zou de sneeuw schoongemaakte geschikt moeten zijn, omdat wanneer de sneeuw het zonnepaneel van de straatlantaarnbatterij omvat, het zonnepaneel van de straatlantaarnbatterij niet de zonnestraling, zonder de steun van lichte energie kan regelmatig absorberen, het zonnepaneel van de straatlantaarnbatterij kan niet werken. Nadat de sneeuw valt, kan de zonnestraatlantaarnbatterij elektriciteit bij lage temperatuur produceren.

Grote hoekinstallatie

De grote hoekinstallatie van het zonnepaneel van de straatlantaarnbatterij kan de snelle accumulatie van sneeuw effectief vermijden, de snelheid en de dikte van sneeuwaccumulatie verminderen, en het frequente hand schoonmaken vermijden. Natuurlijk, is de zogenaamde grote hoekinstallatie slechts een gematigde verhoging van de installatiehoek van de zonnestraatlantaarnbatterij op voorwaarde dat het niet de zonne-energie beïnvloedt die zonlicht ontvangen.

Besteed aandacht aan de installatieafstand

Wanneer het installeren van de zonneraad van de straatlantaarnbatterij, probeer om de batterijraad vanaf de huizen met eaves of de gebouwen met schuilplaats ver te houden, om de sneeuw op de bovenkant van de omringende gebouwen te vermijden die op de batterijraad vallen, en de bodem van de zonneraad van de straatlantaarnbatterij accumuleert langzaam, om het grootste deel van de oppervlakte van de batterijraad te blokkeren en de lichte energieontvangst van de batterijraad te beïnvloeden.