Wat de belangrijkste delen van het pak van de lithiumbatterij zijn

September 15, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Wat de belangrijkste delen van het pak van de lithiumbatterij zijn

Er zijn drie belangrijke types van batterijkern: cilindrische batterijcel 18650, de batterijcel van het zacht-pakpolymeer en vierkante lithiumshell batterijcel.

 

 

In termen van consistentie en stabiliteit, is de cilindrische vorm beter dan het polymeer en vierkante aluminiumshell, vooral de 18650 reeksen. 2000MAH en 2200MAH van deze reeks zijn representatief. Het kan trots zijn om te zeggen dat na decennia van ontwikkeling van lithiumbatterijen, het cilindrische technologieonderzoek en de ontwikkeling en de kwaliteitscontrole zeer rijp zijn geweest. Wat betreft de modellen van 2000MAH en 2200MAH-onder de cilindrische 18650 reeksen, kunnen de hoogste binnenlandse merken BAK, LISEN en HYB volledig met internationale merken zoals Sanyo, Samsung concurreren, vecht LG. Zo iedereen kan niet altijd blijven in het concept dat de ingevoerde lithiumbatterijen beter zijn dan binnenlandse lithiumbatterijen! China in de 21ste eeuw is groot transformatief China. Alle industrieën streven voor overleving en ontwikkeling in de woeste concurrentie. Natuurlijk, is het een leapfrog ontwikkeling. De vliegtuigen, de artillerie, en de vliegdekschepen allen worden gedaan door de Chinezen. Is het mogelijk dat een lithiumbatterij niet door de Chinezen kan worden gebruikt? Zo moet de meerderheid van consumenten vertrouwen hebben in onze Chinese productie? Vele industrieën zijn gemaakt in China en gecreeerd in China. De lithiumbatterijen zijn enkel zulk een industrie.

Wat betreft de veiligheid, is het zacht-met een laag bedekte polymeer beter, wat zijn grootste voordeel is. De cilindrische lithiumbatterij heeft staalshell met een volumebak, zodat is de ruimte voor het vrijgeven van druk kleiner. Het polymeer is een zachte zak, en is de zijn druk-bevrijdende ruimte vrij groot, zodat kan de grote explosie van het veiligheidsgevaar absoluut gecontroleerd zijn. „Sai Weng verliest het paard, weet geen geluk“ ons dezelfde reden, pros - en - cons. van hetzelfde vertelt. Omdat het zachte pak een grote ruimte van de versiedruk heeft, heeft het volumecompartiment van dezelfde modelpolymeerbatterij een grote ruimte, en tijdens het lossen, is de veranderlijkheidsfout ook groot wegens het zachte pak. Dientengevolge, zal het zwakker dan cilindrische lithiumbatterijen in termen van stabiliteit en consistentie zijn. Wij moeten van onze voortreffelijkheid trots zijn, maar tegelijkertijd moeten wij onze tekortkomingen humbly goedkeuren. In termen van polymeren, is er inderdaad een bepaald die hiaat met Sanyo in Japan, Panasonic en Samsung in Zuid-Korea wordt vergeleken. Maar het is o.k., zolang u het weet hoe te om hetzelfde te kiezen. Enig en twee worden gebruikt door onze Chinees. Als het een groot batterijpak is, is het nog gewaarborgd om klein Japans Sanyo te gebruiken. Zo hier roepen wij op mijn medebroers en zusters, vooral onze wetenschappelijke onderzoekers. Houd uw hoofd beneden en werk hard, zal het relaisspel van „Gemaakt in China“ heiligste zijn! Ik denk ik van hartstocht volledig ben, ben ik trots!

Het deel van de beschermingsraad hangt hoofdzakelijk van de verenigbaarheid van het regelingsontwerp en het product af en of de de productieuitvoering van de leverancier op zijn plaats is! Belangrijkst IC en MOS de delen kunnen internationale high-end merken worden aangewezen. De fabrikant kan het op zijn plaats controleren!