Αυτό που είναι τα κύρια μέρη του πακέτου μπαταριών λίθιου

September 15, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι τα κύρια μέρη του πακέτου μπαταριών λίθιου

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι πυρήνων μπαταριών: κυλινδρικό κύτταρο 18650 μπαταριών, κύτταρο πολυμερών μπαταριών μαλακός-πακέτων και τετραγωνικό κύτταρο μπαταριών κοχυλιών λίθιου.

 

 

Από την άποψη της συνέπειας και της σταθερότητας, η κυλινδρική μορφή είναι καλύτερη από το πολυμερές σώμα και το τετραγωνικό κοχύλι αργιλίου, ειδικά οι 18650 σειρές. Το 2000MAH και το 2200MAH αυτής της σειράς είναι αντιπροσωπευτικά. Μπορεί να είναι υπερήφανο για να πει ότι μετά από τις δεκαετίες ανάπτυξης των μπαταριών λίθιου, η κυλινδρική έρευνα τεχνολογίας και η ανάπτυξη και ο ποιοτικός έλεγχος είναι πολύ ώριμοι. Όσο τα πρότυπα 2000MAH και 2200MAH κάτω από τις κυλινδρικές 18650 σειρές, τα τοπ εσωτερικά εμπορικά σήματα BAK, LISEN και HYB μπορούν εντελώς να ανταγωνιστούν με τα διεθνή εμπορικά σήματα όπως η Sanyo, Samsung, το LG υποστηρίζει. Έτσι ο καθένας μπορεί όχι πάντα να μείνει στην έννοια ότι οι εισαγόμενες μπαταρίες λίθιου είναι καλύτερες από τις εσωτερικές μπαταρίες λίθιου! Η Κίνα στο 21$ο αιώνα είναι μια μεγάλη μετασχηματιστική Κίνα. Όλες οι βιομηχανίες προσπαθούν για την επιβίωση και την ανάπτυξη στον άγριο ανταγωνισμό. Φυσικά, είναι μια ανάπτυξη βαρελακιών. Τα αεροσκάφη, το πυροβολικό, και τα αεροπλανοφόρα όλα γίνονται από τους Κινέζους. Είναι δυνατό ότι μια μπαταρία λίθιου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους Κινέζους; Έτσι η πλειοψηφία των καταναλωτών πρέπει να έχει την εμπιστοσύνη στην κινεζική κατασκευή μας; Πολλές βιομηχανίες έχουν γίνει στην Κίνα και έχουν δημιουργηθεί στην Κίνα. Οι μπαταρίες λίθιου είναι ακριβώς μια τέτοια βιομηχανία.

Όσο την ασφάλεια, το μαλακός-ντυμένο πολυμερές σώμα είναι καλύτερο, το οποίο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του. Η κυλινδρική μπαταρία λίθιου έχει ένα κοχύλι χάλυβα με ένα δοχείο όγκου, έτσι το διάστημα για να χαλαρώσει την πίεση είναι μικρότερο. Το πολυμερές σώμα είναι μια μαλακή τσάντα, και το διάστημα πίεση-απελευθέρωσής του είναι σχετικά μεγάλο, έτσι η μεγάλη έκρηξη κινδύνου ασφάλειας μπορεί να είναι απολύτως ελεγχόμενη. «Sai Weng χάνει το άλογο, ξέρει ότι καμία καλή τύχη» δεν μας λέει τον ίδιο λόγο, τα πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα του ίδιου πράγματος. Επειδή το μαλακό πακέτο έχει ένα μεγάλο διάστημα πίεσης απελευθέρωσης, το διαμέρισμα όγκου της ίδιας πρότυπης πολυμερούς μπαταρίας έχει ένα μεγάλο διάστημα, και στο στάδιο της απαλλαγής, το λάθος μεταβλητότητας είναι επίσης μεγάλο λόγω του μαλακού πακέτου. Κατά συνέπεια, θα είναι πιό αδύνατο από τις κυλινδρικές μπαταρίες λίθιου από την άποψη της σταθερότητας και της συνέπειας. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι της τελειότητάς μας, αλλά συγχρόνως πρέπει ταπεινά να δεχτούμε τις ανεπάρκειές μας. Από την άποψη των πολυμερών σωμάτων, υπάρχει πράγματι ένα ορισμένο χάσμα έναντι της Sanyo στην Ιαπωνία, τη Panasonic και τη Samsung στη Νότια Κορέα. Αλλά είναι εντάξει, εφ' όσον ξέρετε πώς να επιλέξετε το ίδιο πράγμα. Ενιαίος και δύο χρησιμοποιείται από τα κινέζικά μας. Εάν είναι ένα μεγάλο πακέτο μπαταριών, είναι ακόμα εγγυημένο να χρησιμοποιηθεί η μικρή ιαπωνική Sanyo. Τόσο εδώ καλούμε στους συντροφικούς αδελφούς και τις αδελφές μου, ειδικά οι επιστημονικοί ερευνητές μας. Κρατήστε το κεφάλι σας κάτω και εργαστείτε σκληρά, το παιχνίδι ηλεκτρονόμων «κατασκευασμένος στην Κίνα» θα είναι το πιό ιερότο! Σκέφτομαι ότι είμαι πλήρης του πάθους, είμαι υπερήφανος!

Το μέρος του πίνακα προστασίας εξαρτάται κυρίως από τη συμβατότητα του σχεδίου σχεδίου και του προϊόντος και εάν η εκτέλεση παραγωγής του προμηθευτή είναι σε ισχύ! Τα κύρια μέρη ολοκληρωμένου κυκλώματος και MOS μπορούν να υποδειχθούν τα διεθνή εμπορικά σήματα υψηλών σημείων. Ο κατασκευαστής μπορεί να το ελέγξει σε ισχύ!