Αυτό που είναι η μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της βιομηχανίας μπαταριών

September 15, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι η μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης της βιομηχανίας μπαταριών

Μέρος το ίδιο του υλικού μπαταριών είναι ιδιαίτερα ρυπογόνος βιομηχανία. Τόσο φυσικά μερικές μπαταρίες δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Παραδείγματος χάριν, lead-acid μπαταρίες, μπαταρίες NICD, κ.λπ. είναι όλες οι ρυπογόνες μπαταρίες, ειδικά οι lead-acid μπαταρίες είναι δηλητηριώδεις, ογκώδεις, και βαριές, και η λειτουργώντας πλατφόρμα είναι χαμηλή και ενιαίος η τάση μπαταριών είναι μόνο 2V, και η μπαταρία νικέλιο-χρωμίου είναι μόνο 1.2V. Το 2007, η χώρα είχε μια σαφή πολιτική που δεν επέτρεψε την παραγωγή των lead-acid μπαταριών. Το 2009, υπήρξαν κανονισμοί που δεν επέτρεψαν την πώληση των lead-acid μπαταριών. Ήταν ακριβώς μια ομιλία λόγω των διάφορων περιεκτικών λόγων, και δεν έχει αποβληθεί πλήρως. Πωλήσεις. Μπορεί να δει ότι οι lead-acid μπαταρίες θα αποβληθούν, αλλά είναι μόνο μια υπόθεση χρόνου. Οι μπαταρίες Νι-χρώμιο δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον, η πλατφόρμα είναι χαμηλή, και η ικανότητα είναι χαμηλή, τόσο αργά ή γρήγορα θα αποβληθούν από την αγορά

Οι αλκαλικές μπαταρίες και οι π-διαμορφωμένες μπαταρίες στις ξηρές μπαταρίες δεν είναι ένα πρόβλημα από την άποψη της προστασίας του περιβάλλοντος. Αλλά σε τελευταία ανάλυση, η λειτουργώντας πλατφόρμα είναι χαμηλή, και η τάση μιας ενιαίας μπαταρίας μπορεί μόνο να φθάσει σε 1.5V, και η ικανότητα δεν μπορεί να αυξηθεί. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Αλλά επειδή η τιμή της είναι πολύ οικονομική και είναι κατάλληλος για τα δώρα και τα καθημερινά καταναλωτικά αγαθά, θα υπάρξει μια αγορά μακροπρόθεσμα, αλλά δεν θα γίνει η επικρατούσα τάση.

Οι μπαταρίες λίθιου είναι φιλικές προς το περιβάλλον, αποδοτικές και εξοικονόμηση ενέργειας. Η λειτουργώντας πλατφόρμα είναι επίσης σχετικά υψηλή, μια ενιαία μπαταρία μπορεί να είναι 3.7V, και η ικανότητα μπορεί να γίνει σχετικά υψηλή, η ενιαία ικανότητα μπαταριών είναι τόσο υψηλή όσο 3000MAH. Συγχρόνως, το μέγεθος είναι μικρό και το βάρος είναι ελαφρύ. Ανήκει στη νέα ενεργειακή βιομηχανία, έτσι θα είναι αναπόφευκτα η επικρατούσα τάση μελλοντική ανάπτυξη της βιομηχανίας μπαταριών. Η αύξηση στην αγορά και η καινοτομία προϊόντων είναι τα τελευταία χρόνια η καλύτερη απόδειξη.

Επομένως, όταν αναπτύσσουν οι πελάτες τα νέα προϊόντα, μπορούν να εξετάσουν τις μπαταρίες λίθιου περισσότερο κατά την επιλογή των μπαταριών. Η επιλογή των μπαταριών λίθιου σημαίνει το μέλλον. Το Jinghongtai είναι ένας άριστος υπεύθυνος για την ανάπτυξη των λύσεων εφαρμογής μπαταριών λίθιου, ως σύνθημα αγγελιών μας εν λόγω: «Ενέργεια, απελευθέρωση, Jinghongtai»

Φίλοι, ελπίζω ότι μπορείτε να κάνετε τη σοφότερη επιλογή τη σωστή στιγμή!