Αυτό που είναι τα κύρια μέτρα για τον ποιοτικό έλεγχο των τελειωμένων πακέτων μπαταριών

September 15, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι τα κύρια μέτρα για τον ποιοτικό έλεγχο των τελειωμένων πακέτων μπαταριών

Πρώτα: Επιλογή κυττάρων. Εάν είναι ενιαίο, δύο, ή τρία σχετικά μικρά πακέτα μπαταριών, κυλινδρικά 18650, 14650 και άλλες σειρές μπαταριών και πολυμερών σωμάτων μπορούν να εξεταστούν. Εάν πρόκειται να κάνει τέσσερα έως πέντε σε μια δωδεκάδα από αυτά τα μέσου μεγέθους πακέτα μπαταριών λίθιου, Jianyi χρησιμοποιεί κάποιο συμβατικό υψηλό σημείο που τοποθετεί τις κυλινδρικές μπαταρίες λίθιου. Εάν είναι ένα πολυμερές σώμα, επιλέξτε τις μπαταρίες τοπ-πόλων της Sanyo και της Samsung για να το κάνετε. Εάν υπάρχουν περισσότερα μεγάλα πακέτα μπαταριών, είναι καλύτερο να επιλεχτούν μόνο οι κυλινδρικές μπαταρίες λίθιου, και να επιλεχτούν τα τοπ εμπορικά σήματα όπως η Sanyo και η Samsung, ή να επιλεχτούν οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου. Αυτό είναι εγγυημένο!

Δεύτερος: ένωση. Εάν είναι μια κυλινδρική μπαταρία λίθιου, μια μπαταρία πολυμερούς λίθιου, ή μια μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου, οι τρεις σημαντικοί δείκτες απόδοσης της τάσης, της εσωτερικής αντίστασης, και της ανάγκης ικανότητας λεπτά να αντιστοιχηθεί. Τα συγκεκριμένα πρότυπα στοιχείων εξαρτώνται από το προϊόν. Γενικά, η τάση είναι 3-5 millivolts, η ικανότητα είναι 10-15MAH, και η εσωτερική αντίσταση είναι 5-8 milliohms. Κυλινδρικές 18650 μπαταρίες είναι σχετικά καλύτερες, ειδικά μαλακός-συσκευασμένες πολυμερείς μπαταρίες λόγω της σχετικά φτωχής ισορροπίας τους. Να είστε ιδιαίτερα αυστηρός κατά το ένωση.

Τρίτον, η διαδικασία παραγωγής. Αυτό το κομμάτι είναι κυρίως βασισμένο στη ροή εργασίας. Η ειδική προσοχή πρέπει να πληρωθεί στη μόνωση πρέπει να αντιμετωπιστεί καλά, και το τμήμα τιμών ημιτελών προϊόντων πρέπει να εξεταστεί μιά φορά.

Τέταρτο, δοκιμή γήρανσης. Τα τμήματα μπαταριών λίθιου πρέπει να εξεταστούν σε ένα γηράσκον γραφείο. Η γήρανση πρόκειται κυρίως να μιμηθεί την κανονική χρήση της δαπάνης και της απαλλαγής. Τα πρότυπα γήρανσης είναι επίσης βασισμένα στα χαρακτηριστικά βιομηχανίας (οι διαφορετικές βιομηχανίες έχουν επίσης ορισμένες διαφορές, όπως οι μπαταρίες ιατρικού εξοπλισμού, οι μπαταρίες εργαλείων δύναμης, οι βιομηχανικές μπαταρίες δοκιμής οργάνων, οι ηλεκτρικές μπαταρίες ποδηλάτων, οι ανάβοντας μπαταρίες λαμπτήρων, POS οι μπαταρίες μηχανών, οι μπαταρίες ενεργειακής αποθήκευσης UPS, τα κ.λπ., έχουν επίσης τους δικοί τα χαρακτηριστικά) και τα χαρακτηριστικά το ίδιο του πακέτου μπαταριών. Αφότου τελειώνει η γήρανση, μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή ολοκληρωμένων προϊόντων πάλι κατά το ναυτιλία, μετρώντας κυρίως την εμφάνιση, το μέγεθος, την τάση, και την εσωτερική αντίσταση.