Wat de belangrijkste maatregelen voor kwaliteitscontrole van gebeëindigde batterijpakken zijn

September 15, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Wat de belangrijkste maatregelen voor kwaliteitscontrole van gebeëindigde batterijpakken zijn

Eerst: Celselectie. Als het enig, twee, of drie vrij kleine batterijpakken is, kunnen cilindrische 18650, 14650 en andere reeksen batterijen en polymeren worden overwogen. Als het vier tot vijf aan een dozijn deze middelgrote pakken van de lithiumbatterij moet maken, gebruikt Jianyi één of andere conventionele high-end plaatsend cilindrische lithiumbatterijen. Als het een polymeer is, verkies de hoogste-poolbatterijen van Sanyo en Samsung-om het te doen. Als er meer grote batterijpakken zijn, is het best om slechts cilindrische lithiumbatterijen te kiezen, en hoogste merken zoals Sanyo en Samsung te kiezen, of het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer te kiezen. Dit is gewaarborgd!

Tweede: het in paren rangschikken. Of het een cilindrische lithiumbatterij, een batterij van het polymeerlithium, of een het fosfaatbatterij van het lithiumijzer, de drie belangrijkste prestatie-indicators van voltage, interne weerstand, en capaciteitsbehoefte fijn om worden aangepast is. De specifieke gegevensnorm hangt van het product af. Over het algemeen, is het voltage 3-5 millivolts, is de capaciteit 10-15MAH, en de interne weerstand is 5-8 milliohms. De cilindrische 18650 batterijen zijn vrij betere, vooral zacht-ingepakte polymeerbatterijen wegens hun vrij slecht saldo. vooral strikt ben wanneer het in paren rangschikken.

Ten derde, het productieproces. Dit stuk is hoofdzakelijk gebaseerd op de het werkstroom. De bijzondere aandacht moet aan de isolatie worden betaald moet goed worden behandeld, en het segment van de halffabrikaatprijs moet eens worden getest.

Ten vierde, het verouderen test. De componenten van de lithiumbatterij moeten in een verouderend kabinet worden getest. Het verouderen moet hoofdzakelijk het normale gebruik van last en lossing simuleren. De het verouderen normen zijn ook gebaseerd op de industriekenmerken (de verschillende industrieën hebben ook bepaalde verschillen, zoals medische apparatuurbatterijen, de batterijen van het machtshulpmiddel, industriële instrument het testen batterijen, elektrische fietsbatterijen, aanstekende lampenbatterijen, POS machinebatterijen, UPS-energieaccu's, hebben enz., ook hun de kenmerken) en de kenmerken van het batterijpak zelf. Nadat het verouderen over is, kunt u een afgewerkt producttest opnieuw doen wanneer het verschepen, hoofdzakelijk metend de verschijning, de grootte, het voltage, en de interne weerstand.