Wat zijn de kenmerken van de beschermingsraad?

September 15, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de kenmerken van de beschermingsraad?

De overbelastingsbescherming betekent gewoonlijk dat wanneer de lithiumbatterij aan een bepaald voltage wordt geladen, de beschermingsraad het zal beschermen, zodat het niet zal geladen worden. Maar in het algemeen, welk soort voltage zal worden beschermd? De verschillende industrieën en de verschillende producten hebben de verschillende voltages van de overbelastingsbescherming. Wat betreft de lithiumbatterij zelf, is 4.2-4.25V/string zeer redelijk, en het batterijpak kan door het veelvoud van de reeks zijn verschenen (4.28V, 4.30V, 4.35V zijn hoger, en de lithiumbatterij zal worden overbelast. Als, is het als persoon het eten, telkens als u zodat uw maag wordt gesteund eet, zal het niet voor uw gezondheid goed zijn als het oud neemt).

Het voltage van de over--lossingsbescherming betekent gewoonlijk dat de lithiumbatterij zal worden beschermd wanneer het een bepaald voltage tijdens gebruik bereikt, zodat het niet meer kan werken en moet aanvulling om te werken. Maar in het algemeen, welk soort voltage zal worden beschermd? De verschillende industrieën en de verschillende producten hebben verschillende voltages voor over--lossingsbescherming. Bijvoorbeeld, is de monitorbatterij in de medische apparatuurbatterij verschillend van de ECG-batterij, zijn de B-Ultrasone klank batterij en de batterij van de infusiepomp verschillend, en de lichte genezende machinebatterij en de van de de wasbehandeling van het laserbloed het apparatenbatterij zijn ook verschillend. Er is een verschil tussen de POS machinebatterij en de detectorbatterij in de batterij van het het testen instrument, en de batterij van de gegevensverzamelaar en de batterij van het instrument van de verwondingscontrole zijn ook verschillend. De batterijen van het machtshulpmiddel zijn een speciaal soort batterij, omdat de huidige eisen ten aanzien van batterijhulpmiddelen vrij hoog zijn wanneer zij werken. Kleine degenen uitstrekken zich van meer dan tien A aan grote degenen die uitstrekken zich van 20 tot 30 A. Normaal zijn zij 10C-30C-batterijen. , In de industrie van de lithiumbatterij, is de professionele naam hoog-tariefbatterij, die ook de machtsbatterij is die wij vaak, zelfs dezelfde batterij van het machtshulpmiddel hebben gezegd. De verschillende merken van batterijen zijn ook verschillend, de batterijen van Makita BL1830, BL1430-zijn de batterijen en Bosch-de batterijen ook verschillend. In de elektrische stuk speelgoed batterij, is de modelvliegtuigbatterij verschillend van de elektrisch voertuigbatterij. UPS-de reserveaccu is een verschillend soort batterij. Maar wat betreft de lithiumbatterij zelf, is 2.75V-2.8V/string redelijker, en het veelvoud van de reeks kan zijn verschenen. (3.0/string-bescherming, is er geen effect op batterijprestaties, maar de capaciteit wordt niet volledig gebruikt, d.w.z., wij zegt vaak dat het niet lonend is; 2.5V/string de bescherming, één of andere over--lossing, heeft een invloed op batterijprestaties, enkel als het is hetzelfde als het menselijke werk, telkens als u tirelessly alvorens uw borst te zetten aan uw rug werkt alvorens u het voedt, het oud neemt, en natuurlijk het niet goed voor uw gezondheid! is)

Gebaseerd op bovengenoemd, wanneer het opstellen van een het pakprogramma van de lithiumbatterij, moeten wij de kenmerken en de arbeidsvoorwaarden van het product van de klant met de kenmerken van onze beschermingsraad combineren, om het meest geschikte pak van de lithiumbatterij voor het product te ontwerpen!