Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του πίνακα προστασίας;

September 15, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του πίνακα προστασίας;

Η προστασία υπερτίμησης συνήθως σημαίνει ότι όταν φορτίζεται η μπαταρία λίθιου σε μια ορισμένη τάση, ο πίνακας προστασίας θα τον προστατεύσει, έτσι ώστε δεν θα φορτιστεί. Αλλά γενικά, τι είδους η τάση θα προστατευθεί; Οι διαφορετικές βιομηχανίες και τα διαφορετικά προϊόντα έχουν τις διαφορετικές τάσεις προστασίας υπερτίμησης. Όσο την ίδια την μπαταρία λίθιου, 4.2-4.25V/string είναι πολύ λογικό, και το πακέτο μπαταριών μπορεί να εμφανιστεί από το πολλαπλάσιο της σειράς (4.28V, 4.30V, 4.35V είναι υψηλότερα, και η μπαταρία λίθιου θα υπερφορτωθεί. Όπως, είναι όπως μια κατανάλωση προσώπων, κάθε φορά που τρώτε έτσι ώστε το στομάχι σας υποστηρίζεται, δεν θα είναι καλό για την υγεία σας εάν παίρνει έναν μακροπρόθεσμο).

Η τάση προστασίας πέρα-απαλλαγής συνήθως σημαίνει ότι η μπαταρία λίθιου θα προστατευθεί όταν φθάνει σε μια ορισμένη τάση κατά τη διάρκεια της χρήσης, έτσι ώστε δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει και πρέπει να επαναφορτιστεί για να εργαστεί. Αλλά γενικά, τι είδους η τάση θα προστατευθεί; Οι διαφορετικές βιομηχανίες και τα διαφορετικά προϊόντα έχουν τις διαφορετικές τάσεις για την προστασία πέρα-απαλλαγής. Παραδείγματος χάριν, η μπαταρία οργάνων ελέγχου στην μπαταρία ιατρικού εξοπλισμού είναι διαφορετική από την μπαταρία ECG, η μπαταρία β-υπερήχου και η μπαταρία αντλιών έγχυσης είναι διαφορετικές, και η ελαφριά θεραπεύοντας μπαταρία μηχανών και η μπαταρία συσκευών επεξεργασίας πλύσης αίματος λέιζερ είναι επίσης διαφορετικές. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της POS μπαταρίας μηχανών και της μπαταρίας ανιχνευτών στην μπαταρία του οργάνου δοκιμής, και η μπαταρία του συλλέκτη στοιχείων και η μπαταρία του οργάνου ελέγχου τραυματισμών είναι επίσης διαφορετικές. Οι μπαταρίες εργαλείων δύναμης είναι ένα ειδικό είδος μπαταρίας, επειδή οι τρέχουσες απαιτήσεις για τα εργαλεία μπαταριών είναι σχετικά υψηλές όταν λειτουργούν. Μικροί κυμαίνονται από περισσότερο από δέκα Α ως μεγάλα που κυμαίνονται από 20 έως 30 Α. Κανονικά είναι μπαταρίες 10C-30C. , Στη βιομηχανία μπαταριών λίθιου, το επαγγελματικό όνομα είναι μπαταρία υψηλού ποσοστού, η οποία είναι επίσης η μπαταρία δύναμης που λέμε συχνά, ακόμη και η ίδια μπαταρία εργαλείων δύναμης. Τα διαφορετικά εμπορικά σήματα των μπαταριών είναι επίσης διαφορετικά, μπαταρίες Makita BL1830, οι μπαταρίες BL1430 και οι μπαταρίες Bosch είναι επίσης διαφορετικές. Στην ηλεκτρική μπαταρία παιχνιδιών, η πρότυπη μπαταρία αεροπλάνων είναι διαφορετική από την ηλεκτρική μπαταρία οχημάτων. Η εφεδρική μπαταρία UPS είναι ένα διαφορετικό είδος μπαταρίας. Αλλά όσο την ίδια την μπαταρία λίθιου, 2.75V-2.8V/string είναι λογικότερο, και το πολλαπλάσιο της σειράς μπορεί να εμφανιστεί. (προστασία 3.0/string, δεν υπάρχει κανένας αντίκτυπος στην απόδοση μπαταριών, αλλά η ικανότητα δεν χρησιμοποιείται πλήρως, δηλ., εμείς συχνά λέει ότι δεν αξίζει 2.5V/string η προστασία, κάποια πέρα-απαλλαγή, ασκεί επίδραση στην απόδοση μπαταριών, ακριβώς όπως την είναι ο ίδιος ως ανθρώπινη εργασία, κάθε φορά που εργάζεστε ακούραστα πρίν βάζετε το στήθος σας στην πλάτη σας ενώπιον σας τροφή αυτό, παίρνει έναν μακροπρόθεσμο, και φυσικά δεν είναι καλή για την υγεία σας!)

Με βάση τα ανωτέρω, κατά σχεδιασμό ενός προγράμματος πακέτων μπαταριών λίθιου, τον πρέπει να συνδυάσουμε τα χαρακτηριστικά και τις συνθήκες εργασίας του προϊόντος του πελάτη με τα χαρακτηριστικά του πίνακα προστασίας μας, ώστε να σχεδιαστεί το καταλληλότερο πακέτο μπαταριών λίθιου για το προϊόν!