Σχέδιο μπαταριών του ελεγκτή ραντάρ

September 13, 2022
τελευταία εταιρεία περί Σχέδιο μπαταριών του ελεγκτή ραντάρ

απαιτήσεις 1、 για την εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του ελεγκτή GPR:

 

Ο ελεγκτής GPR έχει τις απαιτήσεις της υψηλής τάσης εργασίας, της μακροπρόθεσμης και ειδικής θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Από την άποψη του κυττάρου μπαταριών λίθιου, bick το μακράς διαρκείας κύτταρο μπαταριών λίθιου του εμπορικού σήματος πρώτος-γραμμών στην Κίνα χρησιμοποιείται, και 6 σειρές 8 παράλληλων συνδυασμών χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τις σχετικές απαιτήσεις παραμέτρου του πελάτη. Στην προστασία του κυκλώματος προστασίας μπαταριών λίθιου, 6 σειρές κυκλώματος προστασίας υλικού ακρίβειας + 6 σειρές φόρτισης του κυκλώματος ισορροπίας χρησιμοποιούνται για να επιτύχουν τις απαιτήσεις μέγιστο overcurrent 25A, του συνεχούς ρεύματος απαλλαγής 8a και της ισορροπίας τρέχον 300mA φόρτισης της τελειωμένης μπαταρίας λίθιου. Από την άποψη του σχετικού εργασιακού περιβάλλοντος, το αρίστης ποιότητας άσπρο αδιάβροχο κοχύλι κιβωτίων χρησιμοποιείται για να καλύψει τις αδιάβροχες απαιτήσεις περιβάλλοντος των πελατών. Οι συγκεκριμένες παράμετροι της συνδυασμένης μπαταρίας είναι οι ακόλουθες:

1) Οι πρότυπες απαιτήσεις σχεδίου της μπαταρίας λίθιου συσκευάζουν: 18650-6s8p/16ah/22.2v.

2) Απαιτήσεις σχεδίου του μέρους κυκλωμάτων:

1. Ενιαία τάση προστασίας υπερτίμησης τμημάτων: 4.35 ± 0.25V

2. Ενιαία τάση αποκατάστασης υπερτίμησης: 4.15 ± 0.50v

3. Ενιαίο τμήμα πέρα από την τάση προστασίας απαλλαγής: 2.70 ± 0.08v

4. Ενιαία τάση αποκατάστασης overdischarge: 3.00 ± 0.10v

5. Overcurrent αξία προστασίας της συνδυασμένης μπαταρίας (10ms): 30 ~ 35A

6. Ρεύμα ισορροπίας δαπανών: 300 ± 50mA

7. Τάση ισορροπίας δαπανών: 4.20 ± 25mV

8. Μπαταρία πέρα από την αξία προστασίας θερμοκρασίας (ανακτήσιμη): 70 ± 5 βαθμοί

9. Η τελειωμένη μπαταρία έχει επίσης το βραχυκύκλωμα και την αντίστροφη προστασία φόρτισης.

3) Απαιτήσεις σχεδίου για τη ζωή κύκλων μπαταριών: 500-1000 φορές (ΜΒ που χρεώνει και που εκφορτίζει τα πρότυπα)

4) Εξωτερικές απαιτήσεις σχεδίου διάστασης της μπαταρίας: κοχύλι αναφοράς


σχέδιο σχεδίου 2、 της εφεδρικής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τον ελεγκτή GPR:

1) Πίνακας προστασίας (PCM): είναι κυρίως ένα κύκλωμα προστασίας που σχεδιάζεται για την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λίθιου. Λόγω των χημικών χαρακτηριστικών της μπαταρίας λίθιου, είναι απαραίτητο να παρασχεθεί ο ευφυής υπολογισμός δύναμης, η υπερτίμηση, overdischarge, το βραχυκύκλωμα, overcurrent και άλλες λειτουργίες προστασίας για να αποφύγουν την καύση, την έκρηξη και άλλους κινδύνους.

2) Ολοκληρωμένο κύκλωμα προστασίας: το κύριο τσιπ λειτουργίας προστασίας του σχεδίου σχεδίου, που μπορεί να ελέγξει την υπερτίμηση, overdischarge, overcurrent, το βραχυκύκλωμα και άλλες λειτουργίες του ηλεκτρικού πυρήνα σε απευθείας σύνδεση και ανά πάσα στιγμή, ώστε να γίνει η ηλεκτρική εργασία πυρήνων σε μια ασφαλή, σταθερή και αποδοτική σειρά.

3) Ενότητα ισορροπίας δαπανών: ισορροπήστε τη διαφορά τάσης κάθε κυττάρου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης, ενισχύστε τη συνέπεια κάθε τάσης κυττάρων για να επεκτείνετε τη ζωή υπηρεσιών της συνδυασμένης μπαταρίας.

4) Διακόπτης θερμοκρασίας: κυρίως σχεδιασμένος για τη λειτουργία προστασίας θερμοκρασίας. Όταν η θερμοκρασία η ίδια της μπαταρίας φθάνει σε 75 ℃ λόγω άλλων ανώμαλων προβλημάτων, ο διακόπτης θερμοκρασίας ενεργεί για να επιτύχει πέρα από την προστασία θερμοκρασίας, και όταν θα ανακτήσουν αυτόματα οι πτώσεις θερμοκρασίας, αυτό.

5) 18650 ιονικό κύτταρο λίθιου/18650/κύτταρο 2000mAh/3.7V bak (μακράς διαρκείας κύτταρο).

6) MOSFET: MOSFET, το οποίο διαδραματίζει έναν ρόλο μετατροπής στο κύκλωμα προστασίας. Δεν θα αυξήσει ποτέ ή θα μειώσει την τάση και στις δύο άκρες του φορτίου, ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερότητα τάσης.
σχηματικό σχέδιο 3、 της εφεδρικής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τον ελεγκτή GPR

εφεδρικά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 4、 και διάγραμμα πραγματοποίησης του ελεγκτή επίγειων ραντάρ