Σχέδιο μπαταριών του οργάνου ελέγχου

September 14, 2022
τελευταία εταιρεία περί Σχέδιο μπαταριών του οργάνου ελέγχου

Το όργανο ελέγχου είναι ένα είδος ζωτικής σημασίας εξοπλισμού ελέγχου σημαδιών, ο οποίος ελέγχει κυρίως την υγεία των ασθενών και τις συνθήκες υγιεινής. Είναι ένας ουσιαστικός ιατρικός εξοπλισμός του νοσοκομείου, ειδικά το τμήμα ασθενών, το οποίο δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί από 24 ώρες την ημέρα. Η εφεδρική μπαταρία που σχεδιάζεται από την επιχείρησή μας αποτελείται κυρίως από το κύτταρο Bak, το πρώτο εμπορικό σήμα στην Κίνα.
1. Απαιτήσεις σχεδίου:

Διαφορετικό από το όργανο ελέγχου και διαγνώσεων, το όργανο ελέγχου πρέπει συνεχώς να ελέγξει τις φυσιολογικές παραμέτρους των ασθενών για 24 ώρες, να ανιχνεύσουν την τάση αλλαγής, να επισημάνει την κρίσιμη κατάσταση, να παρέχει τη βάση για τους γιατρούς για να εξετάσει την έκτακτη ανάγκη και να πραγματοποιήσει τη θεραπεία, να ελαχιστοποιήσει τις περιπλοκές, να επιτύχουν το σκοπό και την ασθένεια, και συγχρόνως, το όργανο ελέγχου και να εξετάσει τους όρους πριν και μετά από το φάρμακο και τη λειτουργία. Αποτελείται κυρίως από το κοχύλι, την οθόνη, τον έλεγχο, την ενότητα, την μπαταρία και το πρόγραμμα επιφάνειας. Υπό τις κανονικές συνθήκες εργασίας, το ρεύμα δεν είναι για 1a, και η τιμή κορυφής μπορεί να πάει σε 3-4A, το οποίο πρέπει να είναι σε θέση να εργαστεί συνεχώς για τουλάχιστον 3 ώρες. Επομένως, η επιχείρησή μας έχει σχεδιάσει μια μπαταρία κιβωτίων για τους πελάτες με την πρώτη μπαταρία εμπορικών σημάτων BAK στην Κίνα. Η μπαταρία είναι μικρή σε μέγεθος, φως σε βάρος και βαρύς σε βάρος. Το συνεχές λειτουργώντας ρεύμα μπορεί να φθάσει σε 6-8a, και η ικανότητα μπορεί να φθάσει σε 4400mAh, το οποίο μπορεί πλήρως να ικανοποιήσει την απαίτηση δύναμης αυτού του εξοπλισμού.
2. Σχέδιο σχεδίου:

1) πίνακας προστασίας (PCM): η απόδοση ασφάλειας είναι συνήθως το πιό ενδιαφερόμενο πρόβλημα των πελατών. Λόγω των χημικών χαρακτηριστικών τησ0A_ μπαταρίας η ίδια λίθιου, η επιτροπή προστασίας της μπαταρίας είναι εξοπλισμένη με τα μέτρα ασφαλείας όπως η προστασία υπερτίμησης, πέρα από την προστασία απαλλαγής, πέρα από την τρέχουσα προστασία, προστασία βραχυκυκλώματος και πέρα από την προστασία θερμοκρασίας για να εξασφαλίσει την απόδοση ασφάλειας της μπαταρίας σε λειτουργία, ώστε να αποφευχθούν η απροσδόκητη καύση, η έκρηξη και άλλοι κίνδυνοι。

2) τάση/τρέχουσα διοικητική ενότητα (ολοκληρωμένο κύκλωμα): Ιαπωνικό ολοκληρωμένο κύκλωμα Seiko, το οποίο διευθύνει το σε απευθείας σύνδεση και σε πραγματικό χρόνο έλεγχο της υπερτίμησης, πέρα από την απαλλαγή, over-current, απότομα το ρεύμα και άλλες λειτουργίες του ηλεκτρικού πυρήνα. Κάνετε την εργασία πυρήνων σε μια ασφαλή, σταθερή και αποδοτική σειρά.

3) Ιονικό κύτταρο λι/ιονικό κύτταρο λι ICR18650 (Sanyo).

4) κρυσταλλολυχνία επίδρασης τομέων (MOS): ελέγχεται άμεσα από το τσιπ προστασίας στο κύκλωμα και διαδραματίζει έναν ρόλο μετατροπής στη διαδικασία χρέωσης και εκφόρτισης.

5) πακέτο μπαταριών που συσκευάζει: το φιλικό προς το περιβάλλον αλόγονο-ελεύθερο PVC συγκολλά με θερμότητα χρησιμοποιείται.

6) Σχηματικό διάγραμμα του σχεδίου σχεδίου:

野外水质监测仪设计方案原理图

7) Κορυφαίο διάγραμμα PCB σχεδίου σχεδίου:



3. Διάγραμμα πραγματοποίησης των προϊόντων μπαταριών του οργάνου ελέγχου ιατρικού εξοπλισμού: