Batterijontwerp van monitor

September 14, 2022
Laatste bedrijfscasus over Batterijontwerp van monitor

De monitor is een soort levensteken controlemateriaal, dat hoofdzakelijk de gezondheid van de patiënten en de gezondheidsvoorschriften controleert. Het is een essentiële medische apparatuur van het ziekenhuis, vooral de intern verpleegde patiëntafdeling, die niet kan 24 uur per dag worden aangedreven van. De reserveaccu door ons bedrijf wordt ontworpen wordt hoofdzakelijk gemaakt van Bak-cel, het eerste merk in China dat.
1. Ontwerpvereisten:

Verschillend van het controle en diagnose instrument, moet de monitor de fysiologische parameters van patiënten controleren 24 uren, de veranderingstendens ontdekken, op de kritieke situatie te wijzen, de basis te vormen voor artsen om noodsituatie te behandelen en behandeling uit te voeren, de complicaties te minimaliseren, het doel onophoudelijk te bereiken om de ziekte, en tegelijkertijd, monitor te verminderen en te elimineren en de voorwaarden before and after medicijn en verrichting te behandelen. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit het oppervlakteshell, scherm, sonde, module, batterij en programma. Onder normale arbeidsvoorwaarde, is de stroom niet over 1a, en de piekwaarde kan naar 3-4A gaan, die onophoudelijk minstens 3 uren moet kunnen werken. Daarom heeft ons bedrijf een doosbatterij voor klanten met de eerste merkbak Batterij in China ontworpen. De batterij is klein in grootte, licht in gewicht en zwaar in gewicht. De ononderbroken werkende stroom kan 6-8a bereiken, en de capaciteit kan 4400mAh bereiken, die de machtsvraag van dit materiaal kan volledig ontmoeten.
2. Ontwerpregeling:

1) beschermingsraad (PCM): de veiligheidsprestaties zijn gewoonlijk het meest betrokken probleem van klanten. wegens de chemische kenmerken van lithiumbatterij zelf, is de beschermingsraad van de batterij uitgerust met veiligheidsmaatregelen zoals overbelastingsbescherming, over lossingsbescherming, over huidige bescherming, kortsluitingbescherming en over temperatuurbescherming om de veiligheidsprestaties van de batterij in gebruik te verzekeren, om de onverwachte verbranding, explosie en andere gevaren。 te vermijden

2) voltage/dagelijkse leidingmodule (IC): Japanse Seiko IC, die online en in real time toezicht op de overbelasting, over lossing, te sterke intensiteit, plotseling stroom en andere functies van de elektrische kern leidt. Maak het kernwerk in een veilige, stabiele en efficiënte waaier.

3) De ionencel van Li/ICR18650-de ionencel van Li (Sanyo).

4) gebiedseffect transistor (MOS): het wordt direct gecontroleerd door de beschermingsspaander in de kring en speelt een omschakelingsrol in het het laden en het lossen proces.

5) batterijpak die verpakken: milieuvriendelijke halogeen-vrije pvc-hitte - de verbinding wordt gebruikt.

6) Schematisch diagram van ontwerpregeling:

野外水质监测仪设计方案原理图

7) Hoogste het niveaudiagram van PCB van de ontwerpregeling:



3. Totstandbrengingsdiagram van batterijproducten van medische apparatuurmonitor: