Γνώμες σχετικά με την τιμή και την ποιότητα των προϊόντων αποθήκευσης οικιακής ενέργειας

October 31, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γνώμες σχετικά με την τιμή και την ποιότητα των προϊόντων αποθήκευσης οικιακής ενέργειας

Πρόσφατα, λαμβάνουμε συχνά τις ερωτήσεις των πελατών μετά από να αναφέρουμε: «Γιατί είναι η τιμή άλλων επιχειρήσεων 6 * * και η τιμή σας 8 * *»; Πότε η διαφορά τιμών είμαι μεγάλος, πώς θα έπρεπε να κρίνω την ποιότητα των προϊόντων; »

 

Στο επίπεδο επιχείρησης, είμαστε προμηθευτές. Αλλά για τα άτομα, έχουμε επίσης το χρόνο να αγοράσουμε τα αγαθά ως καταναλωτές. Έτσι καταλαβαίνουμε πλήρως τις ερωτήσεις που θα προκύψουν παρά τις διαφορές τιμών. Έτσι σε αυτές τις ειδήσεις, θέλω να μιλήσω για την τιμή και την ποιότητα των προϊόντων αποθήκευσης οικιακής ενέργειας.

 

Καταρχάς, οι μπαταρίες αποθήκευσης οικιακής ενέργειας αποτελούνται από τα τετραγωνικά κύτταρα. Για τις τετραγωνικές μπαταρίες, βασισμένες σε περισσότερο από δέκα έτη εμπειρίας μας στη βιομηχανία μπαταριών, μπορώ να σας πω μια αλήθεια: κανένα καθαρό προϊόν Α δεν θα έχει μια τιμή μονάδων χαμηλότερη από 0.9/wh. Είναι εύκολο να ελεγχθούν οι λέξεις μου: μπορείτε να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με το αρχικό εργοστάσιο CATL ή BYD (πρέπει να είναι το αρχικό εργοστάσιο, όχι ο λιανοπωλητής σε Alibaba), έτσι ώστε μπορείτε να ξέρετε εάν οι λέξεις μου είναι αληθινές. Σε τελευταία ανάλυση, CATL και BYD είναι επιχειρήσεις συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων στη βιομηχανία μπαταριών κιβωτίων, και οι τιμές τους θα είναι πολύ σημαντικές μεγάλη αναφοράς.

 

Η πρώτη ύλη της τετραγωνικής μπαταρίας είναι φωσφορικό άλας σιδήρου λίθιου. Δύο πριν από χρόνια, φωσφορικό άλας σιδήρου λίθιου ήταν 40000~50000 yuan ανά τόνο, αλλά τώρα είναι μερικές yuan ανά τόνο. Παραδείγματος χάριν, το ψωμί που τρώτε συνήθως αποτελείται από το αλεύρι. Αλλά εάν η τιμή του αλευριού αυξάνεται, πώς μπορείτε να φάτε το ίδιο ψωμί στην ίδια τιμή;

 

Όσον αφορά γιατί η διαφορά τιμών μεταξύ των προμηθευτών είναι τόσο μεγάλη: παράγουμε 6600 μπαταρίες RMB, οι οποίες είναι καθαρά πρώτης τάξεως προϊόντα από την άποψη της απόδοσης. Αλλά εάν θέλετε να κάνετε τις μπαταρίες 4000RMB, ή ακόμα και τις μπαταρίες 2000RMB, μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό είναι η διαφορά τιμών που προκαλείται από τις μπαταρίες των διαφορετικών βαθμών. Αλλά στην πραγματικότητα, η επιχείρησή μας δεν παράγει ποτέ τις μπαταρίες για τα προϊόντα Γ και κατωτέρω. Έχουμε την επιχειρησιακή φιλοσοφία μας, και εμείς περιφρόνηση για να κάνουμε τα κακά προϊόντα.

 

Η άνοδος της νέας βιομηχανίας ενεργειακών οχημάτων είναι ο λόγος για την τετραγωνική μπαταρία, αλλά συγχρόνως, ολόκληρη η βιομηχανία είναι πολύ χαοτική. Σαν κατασκευαστή, γνωρίζουμε καλά την ποιοτική κατάσταση στην αγορά, και μερικές μπαταρίες για την αποσύνθεση προκύπτουν ατέλειωτα. Μερικές αποσυντεθειμένες μπαταρίες είναι ολοκαίνουργιες, και η τιμή τέτοιων μπαταριών είναι ακριβότερη από τις μπαταρίες Β, ενώ μερικές αποσυντεθειμένες μπαταρίες είναι αυτοκίνητες μπαταρίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια, και η ποιότητα μπαταριών δεν μπορεί να εξασφαλιστεί.

 

Στην πραγματικότητα, ίσως μερικές επιχειρήσεις έχουν εισαγάγει τη βιομηχανία μπαταριών λίθιου για λιγότερο από 5 έτη. Πώς μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι η περίοδος εξουσιοδότησης είναι 5 έτη και 8 έτη; Και πώς μπορούν να εγγυηθούν ότι, πέντε ή οκτώ έτη αργότερα, πότε οι πελάτες αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, οι επιχειρήσεις τους θα υπάρξουν ακόμα;

 

Η εταιρική φιλοσοφία JHOTA δεν πρόκειται να χάσει έναν πελάτη λόγω των ποιοτικών προβλημάτων. Εάν χάσουμε τους πελάτες λόγω των ποιοτικών προβλημάτων, θα χάσουμε τους πελάτες για πάντα. Συμφωνώ με τη φιλοσοφία ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Τώρα είναι ο καλύτερος χρόνος να πωληθούν οι μπαταρίες ενεργειακής αποθήκευσης. Υπάρχει μια κινεζική παροιμία: «Τα αυγά δεν μπορούν να τεθούν στο ίδιο καλάθι», έτσι σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε τους κινδύνους σε όλα που. Στην αρχή ενός νέου προγράμματος, θεώρησα ότι εάν υπήρξαν περισσότερες επιλογές, θα υπήρχε περισσότερη ασφάλεια. Δεν μπορώ να σας πω πώς η ποιότητά μας είναι ακριβώς βασισμένη στο διάλογο, αλλά πιστεύω ότι η πρακτική μας δίνει την αληθινή γνώση.

 

Ελπίζω ότι μπορείτε να δώσετε σε JHOTA μια πιθανότητα να αρχίσετε τη διαταγή δειγμάτων, και επίσης ελπίζω ότι μπορούμε να φθάσουμε σε μια φιλική και μακροπρόθεσμη συνεργασία αμοιβαίας εμπιστοσύνης.