Σχέδιο μπαταριών του ηλεκτρικού ποδηλάτου

September 15, 2022
τελευταία εταιρεία περί Σχέδιο μπαταριών του ηλεκτρικού ποδηλάτου

Με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, «πράσινος, ενέργεια - η αποταμίευση, χαμηλός άνθρακας, υγεία» θα γίνει τα πρότυπα όλων των ειδών καθημερινών αναγκών. Το ηλεκτρικό όχημα είναι ένα τέτοιο προϊόν. Τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός εισερχόμενων ποδηλάτων έχει αυξηθεί χρόνο με το χρόνο. Οι παραδοσιακές lead-acid μπαταρίες για τα ηλεκτρικά οχήματα θα αντικατασταθούν από τις μπαταρίες λίθιου. Η μπαταρία που σχεδιάζεται από την επιχείρησή μας για το ηλεκτρικό ποδήλατό της αποτελείται από 18650 το χαμηλό κύτταρο ενίσχυσης 3C, τοπ ενότητα δύναμης πόλων διοικητική, 13 σειρές και τον παράλληλο 5. Για να εξασφαλίσουν ότι οι ανάγκες των καταναλωτών ικανοποιούνται.

απαιτήσεις 1 μπαταρίας、 του ηλεκτρικού ποδηλάτου:

Λόγω της μεγάλης παραγωγής των ηλεκτρικών προϊόντων ποδηλάτων, ο κοινός ηλεκτρικός πυρήνας τύπων ικανότητας δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις, μόνο ο πυρήνας δύναμης με την πολλαπλάσια αναλογία μπορεί να επιλεχτεί. Λόγω του βαριού φορτίου, η αντοχή είναι μακριά μακρυά από τις απαιτήσεις, και ο αριθμός κυττάρων δύναμης που απαιτούνται είναι σχετικά μεγάλος. Έτσι είναι ένα πρόβλημα που η μπαταρία του ε-ποδηλάτου πρέπει να αντιμετωπίσει και να λύσει στην ισορροπία. Η διοικητική ενότητα δύναμης υιοθετεί εισαγόμενο Yipian και αυξάνει ειδικά τη λειτουργία ισορροπίας. Οι συγκεκριμένες παράμετροι της συνδυασμένης μπαταρίας είναι οι ακόλουθες:

1) Οι πρότυπες απαιτήσεις σχεδίου της μπαταρίας λίθιου συσκευάζουν: 18650-13s5p/48V/10Ah.

2) Απαιτήσεις σχεδίου του μέρους κυκλωμάτων:

1. Ενιαία τάση προστασίας υπερτίμησης τμημάτων: 4.25 ± 0.25V

2. Ενιαία τάση αποκατάστασης υπερτίμησης: 4.1 ± 0.50v

3. Ενιαίο τμήμα πέρα από την τάση προστασίας απαλλαγής: 3.00 ± 0.08v

4. Ενιαία τάση αποκατάστασης overdischarge: 3.00 ± 0.10v

5. Overcurrent αξία προστασίας της συνδυασμένης μπαταρίας (10ms): 45-50a

6. Ρεύμα ισορροπίας δαπανών: 300 ± 50mA

7. Τάση ισορροπίας δαπανών: 4.20 ± 25mV

8. Μπαταρία πέρα από την αξία προστασίας θερμοκρασίας (ανακτήσιμη): 70 ± 5 βαθμοί

9. Η τελειωμένη μπαταρία έχει επίσης το βραχυκύκλωμα και την αντίστροφη προστασία φόρτισης.

3) Απαιτήσεις σχεδίου για τη ζωή κύκλων μπαταριών: 500 φορές (ΜΒ που χρεώνει και που εκφορτίζει τα πρότυπα)

4) Απαιτήσεις σχεδίου για τις εξωτερικές διαστάσεις της μπαταρίας: λ
σχέδιο σχεδίου 2、 της ηλεκτρικής μπαταρίας εργαλείων:

1) Πίνακας προστασίας (PCM): είναι κυρίως ένα κύκλωμα προστασίας που σχεδιάζεται για την επαναφορτιζόμενη μπαταρία λίθιου. Λόγω των χημικών χαρακτηριστικών της μπαταρίας λίθιου, είναι απαραίτητο να παρασχεθεί ο ευφυής υπολογισμός δύναμης, η υπερτίμηση, overdischarge, το βραχυκύκλωμα, overcurrent και άλλες λειτουργίες προστασίας για να αποφύγουν την καύση, την έκρηξη και άλλους κινδύνους.

2) Ολοκληρωμένο κύκλωμα προστασίας: το κύριο τσιπ λειτουργίας προστασίας του σχεδίου σχεδίου, που μπορεί να ελέγξει την υπερτίμηση, overdischarge, overcurrent, το βραχυκύκλωμα και άλλες λειτουργίες του ηλεκτρικού πυρήνα σε απευθείας σύνδεση ανά πάσα στιγμή. Κάνετε την εργασία πυρήνων σε μια ασφαλή, σταθερή και αποδοτική σειρά.

3) Ενότητα ισορροπίας δαπανών: ισορροπήστε τη διαφορά τάσης κάθε κυττάρου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης, ενισχύστε τη συνέπεια κάθε τάσης κυττάρων για να επεκτείνετε τη ζωή υπηρεσιών της συνδυασμένης μπαταρίας.

4) Διακόπτης θερμοκρασίας: κυρίως σχεδιασμένος για τη λειτουργία προστασίας θερμοκρασίας. Όταν η θερμοκρασία η ίδια της μπαταρίας φθάνει σε 75 ℃ λόγω άλλων ανώμαλων προβλημάτων, ο διακόπτης θερμοκρασίας ενεργεί για να επιτύχει πέρα από την προστασία θερμοκρασίας, και όταν θα ανακτήσουν αυτόματα οι πτώσεις θερμοκρασίας, αυτό.

5) 18650 ιόν λίθιου/18650/2000mAh/3.7V Λ (χαμηλό και κύτταρο υψηλής δύναμης).

6) MOSFET: MOSFET, το οποίο διαδραματίζει έναν ρόλο μετατροπής στο κύκλωμα προστασίας. Δεν θα αυξήσει ποτέ ή θα μειώσει την τάση και στις δύο άκρες του φορτίου, ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερότητα τάσης.